Pony's --> Archief

Hier vindt u allerlei nieuws van afgelopen jaren

28 mei 2016:

Bolheims even terug op geboortegrond

Vandaag was het weer tijd voor Bolheim's Gitty en Bolheim's Vera om wedstrijd te lopen op geboortegrond. Gitty in het Z1, ze was iets te druk waardoor er slordigheidsfouten waren. Erg leuk commentaar van de jury dat er potentie in zat. Dus de winstpunt komt eraan. Vera was erg onder de indruk van de schapen op het voorterrein en de geiten langs de ring. Daardoor wat minder energie over voor de proeven, maar wel een nette 2e plaats met 190 punten en 185 punten. Dit brengt de teller op 5 winstpunten in het L1.5 september 2015:

Fotoshoot in Kootwijk op CK.

Twee Bolheim's uitgenodigd voor de Welsh Cup en dat zijn dan ook nog moeder (Iris) en dochter (Vera). Dat is een thema voor een fotoshoot.
Dus Bolheim's Iris (links) en Bolheim's Vera (rechts)

mei 2015:

Fotoshoot met Mark Stoter Fotografie bij het Koolzaad.

Donkere pony's en geel koolzaad, dan nog extra belichten en je krijgt bijna schilderijtjes !!
Dank Mark Stoter voor je mooie foto's


21 juni 2015:

Geboren: Key of Life Hoeve Carelsveld.

Perrita heeft vananacht zelf haar dochter Key of Life ter wereld gebracht. Ze heeft ons allen voor de gek gehouden. Geen onrustige nachten, geen verkleuring op de uiers...
Toen Anton vanmorgen ging voeren... Was ze al droog en keek nieuwsgierig de wereld in. "Key of Life Hoeve Carelsveld" is haar naam voor op het stamboekformulier, op stal noemen we haar Kensi
Klik op het tabblad Perrita.

2 september 2014:

Fotoshoot Holten ter afsluiting van de ponyperiode Mircea Wierenga.

Om een prachtige pony-carriere af te sluiten heeft Olga een fotoshoot geregeld op de stal waar Sunday en Arwyn nu beide staan, Stal de Eik in Holten.
Linsey Leurink (Deventer) is gevraagd voor de fotoshoot en naast foto's van Mircea, moeder en zoon, is er ook nog een uitstapje op de heide.